OBS!!!
Corona-tider!!
Nu i dessa Corona-tider vill vi särskilt flagga för att alla våra lägenheter har egna kök/pentryn.
Alla lägenheter, förutom de två 2bäddarna, har egna toaletter.
2bäddarna har gemensam toalett

VÅRA LÄGENHETER

Samtliga våra lägenheter/rum har renoverade kök och toaletter. Lägenheterna är utrustade med grytor, kastruller, mikro, kaffebryggare, köksredskap, tallrikar, glas bestick, kyl/frys eller kyl, fläktar, strykjärn, damsugare och städartiklar och TV. Utbudet på TV är baskanalerna. Önskas större kanalutbud tar man med sig egen Boxer eller Cromecast. Vissa TV-apparater har även modulkortsplats.
Dessvärre har vi inte fått till WIFI till kommande säsong.
Ett antal lägenheter är utrustade med resårmadrasser.
De tre största lägenheterna har egen tvättmaskin.
Hos oss har alla boenden var sin uteplats, där ni kan inta er frukost, lunch eller varför inte en måltid från grillen. Det finns ett antal grillar att tillgå nere i trädgården, och vi följer räddningstjänstens rekomendationer om grillförbud eller ej.
Det finns 2st barnsängar (resesäng), och 3st barnstolar att tillgå.
Vi har ingen egen parkreing. Men i Borgholm står man gratis längst de flesta gatorna, bara man håller avståndet från korsningen. Alternativt finns även avgiftsbelagda parkeringsplatser

Hela anläggningen är djur och rökfri.

PLANSKISSER MED SÄNGFÖRDELNING

1. LÅNGE JAN (8 BÄDDAR)

Långe Jan är ca 140m2 i två plan och har 8 bäddar.
På övervåningen finns en möblerad glasveranda med kvällssol. Ett stort sovrum med fyra resårsängar, samt en vacker fyrkantig kakelugn, (vars motsvarighet återfinns på stadsmuseet) - den går dock inte att elda i. Det finns också ytterligare ett sovrum med två resårsängar.
Nedervåningen består av ett sovrum med två resårsängar, ett stort vardagsrum med TV och matsal, samt en separat toalett. Här ligger också ett fullt utrustat kök med bl a spis, diskmaskin, micro, kyl, frys, brödrost, kaffebryggare. Det finns också ett badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Alla sovrum har dessutom eget handfat med varmt och kallt vatten.
Till lägenheten finns en stor egen uteplats med trädäck, vilken ligger under tak, trädgårdsmöbler och grill. Tillsammans med de övriga husen har man också tillgång till en trädgård som är skyddad av ett högt plank mot gatan.

2. LÅNGE ERIK (6 BÄDDAR)

Långe Erik är ett gårdshus på ca 90m2 i ett plan och har 6 ordinarie bäddar. Huset har åretruntstandard och det består av ett sovrum med fyra resårsängar, samt ett sovrum med två resårsängar.
Ett stort vardagsrum med soffa, fåtöljer, bokhylla och TV. Kök med kyl, frys, micro, spis, bänkdiskmasin, kaffebryggare och brödrost samt matbord med sittplats för 6 – 8 pers. Nyrenoverat badrum med golvvärme, dusch, wc och tvättmaskin.
Till huset finns två uteplatser, en med morgonsol och en inbyggd som har kvällssol, trädgårdsmöbler till båda och grill. Tillsammans med de övriga husen har man också tillgång till en trädgård som är skyddad av ett högt plank mot gatan.

3. KAPELLUDDENS FYR (6 BÄDDAR)

Kappeluddens fyr är ett gårdshus på ca 60m2, inklusive loft, och har totalt 6 bäddar. Huset är nyrenoverat, har hög standard med bl.a. klinkergolv i hela huset samt synliga bjälkar och takhöjd upp i nock.
Det består av ett sovrum med två resårsängar och en våningssäng, ett sovloft (ej full ståhöjd) med två resårmadrasser, ett stort badrum med dusch, wc och tvättmaskin, ett litet kök samt ett stort allrum med hörnsoffa och matplats för minst 6 pers.
Huset är fullt utrustat. Kyl/frys, micro, fläkt, kaffebryggare, brödrost och TV ingår. Egen charmig uteplats i söderläge med utemöbler och grill samt tillsammans med de övriga husen tillgång till en trädgård.

4. HÖGBY FYR (3 BÄDDAR)

Högby fyr är 1 rum ock kök på ca 18m2  på plan 1. Den har ett sovrum med 3 bäddar, (en våningssäng och en resårsäng). Fräscht nytt badrum med dusch, handfat och wc. Trinett med kylskåp, plattor, diskbänk samt matbord, stolar och TV i det andra rummet. Kaffebryggare, fläkt, dammsugare.
Egen uteplats på trädäck och utemöbler i anslutningen till entrén. Tillsammans med de övriga husen har man också gemensamma grillar och tillgång till trädgård som är skyddad av ett högt plank mot gatan.

5. SEGERSTADS FYR (4 BÄDDAR)

Segerstads fyr är en 1,5:a på ca 20m2 och är på plan 2.
Den har 4 bäddar (våningssäng + bäddsoffa med utdragssäng) i det ena rummet. I det andra rummet finns trinett med kylskåp och plattor, kaffebryggare, TV, fläkt och dammsugare, matbord med stolar. Helt nyrenoverat eget badrum med dusch/handfat/wc. Tillgång till gemensam balkong med utemöbler. Tillsammans med de övriga husen har man också tillgång till gemensamma grillar och en trädgård som är skyddad av ett högt plank mot gatan.

6. INGRUNDENS FYR (2 BÄDDAR)

Ingrudens fyr är på ca 12m2 med 2 bäddar, (våningssäng), trinett/pentry med kylskåp, plattor, kaffebryggare, fläkt, bord och stolar. Ingrundens Fyr och Tokenäs Fyr har en liten gemensam avskärmad hall utanför och delar på en nyrenoverad dusch och toalett som ligger där. Tillgång till gemensam balkong med utemöbler. Tillsammans med de övriga husen har man också tillgång till gemensamma grillar och en trädgård som är skyddad av ett högt plank mot gatan.

7. TOKENÄS FYR (2 BÄDDAR)

Tokenäs fyr är på ca 12m2 på plan 2, med 2 bäddar, (våningssäng), trinett/pentry med kylskåp, plattor, kaffebryggare, fläkt, bord och stolar. Tokenäs Fyr och Ingrundens Fyr har en liten gemensam avskärmad hall utanför och delar på en nyrenoverad dusch och toalett som ligger där. Tillgång till gemensam balkong med utemöbler. Tillsammans med de övriga husen har man också tillgång till gemensamma grillar och en liten trädgård som är skyddad av ett högt plank mot gatan.